fariz's FotoPage

By: ahmad fariz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 10-Feb-2007 11:10 Email | Share | | Bookmark
Hot Fm..

fiq+cat..
u rock cat..!!
barisan artis yg datang..
View all 9 photos...
kali ni try amik gambo artis plak..hehe..layannnnn


fiq + cat mentor..


agak2 sape paling cun?




Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:


Friday, 9-Feb-2007 17:49 Email | Share | | Bookmark
Sunset...

sunset
Baru seminggu tk pegang kamera, rase dh gian..td pas balik dr jalan2 kat bundle, aku ternampak ade satu pemandangan yang cam best jee..pastu masuk dlm umah,amik kamera...terus snap..haha..gambo ni sebenar nye di amik depan area umah aku jerk..




Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:


Monday, 22-Jan-2007 14:53 Email | Share | | Bookmark
.::Launching Ceremony...

pelajar yg tamat menjalani latihan praktikal..
hurm..
ketibaan MB,omputih ngan en shahril
View all 9 photos...
arini 1st time buat tugasan liputan..rase mcm jadi wartawan je kejap td..siap join press conference...pergh..best btol...arini ari yg bermakna krn opis aku dibuka secara rasmi oleh MB teganu..Dato' Idris B Jusoh..sepatutnya datuk jamaludin jarjis yg datang utk rasmikan bangunan opis aku tu, tp tk dpt dtg di atas sbb2 yg tk dpt dielakkan..so nk tk nak, program harus diteruskan..ramai gak dif2 kehormat yg datang td..ade sorang omputih..name ape pn aku dh lupe..tp yg aku pasti, die tu yg buat kartun simpson..pastu ade sorang lagik, mamat melayu name die shahril..die penah buat animation utk filem species ngan air force one..mamat ni kire otai laa..skang ni duk kat hollywood..speaking mmg cair la beb..so, layan je la gambar2 kat bwh ni eh..

p/s:gambar-gambar ni diambik gune D40 dan body flash je..baget bulan 2 ni nk angkat SB-600..arap2 dapat angkat..huhu..bestnye kalo ade SB-600...








Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:



Tuesday, 2-Jan-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
~~Night Photo...

fountain..
starz...
bando ganu di malam hari..
View all 5 photos...
ni gambo night photo..testing2 je nih..dh lame tk shoot night photo..huhu..








Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:


Monday, 1-Jan-2007 16:18 Email | Share | | Bookmark
~~Sambutan Tahun Baru

miji nk idopkan api rokok ke nk wat unggun api??
setelah berjaye idopkan api rokok..huhu
nk idopkan api pn sempat lagi posing..
View all 11 photos...
Tahun 2006 di akhiri dengan keseronokan kerana dapat meluangkan masa bersame2 ngan rakan-rakan dengan aktiviti bbq di pantai batu buruk..acara bermula jam 9 malam dan berakhir pada jam 3 pagi..walaupun letih, tp sungguh seronok dengan kehadiran rakan-rakan dan awek-awek yang cun..time kasih yg hadir pada malam tu...apis,amir,wahim.miji,buji,azik,zaki,piang,mirul,daud,nana dll sungguh menceriakan suasana...thanks eh..len kali leh wat lagi..




Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net