fariz's FotoPage

By: ahmad fariz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 24-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
cube tgk najib makan..!!

huhu..
sori ajib..!!ni saje2 je letak..hehe..jgn marah ek..ni sempene besday ko yg ke 23..



Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:


Wednesday, 23-Aug-2006 16:06 Email | Share | | Bookmark
~~Trip to KELATE..~~

ketibaan pengantin lelaki..
nilah die raja sehari..
bdk kecil mengambil vidocam..
View all 21 photos...
trip to kelate ni sempena perkahwinan member kos aku..pengantin laki budak kos aku, pengantin pompuan pun same..aku bertolak ngan rizalmi dr teganu ari sabtu pukul 9..smpai kat umah nini around kol 12tghari..budak2 dr kl bertolak ari jumaat malam lebih krg pukul 11 malam dan smpai kat umah suzi around pukul 4..pastu kitorg jumpe kat umah nini dlm kol 3 petang..!!enjoy la gambar nih..ade byk lagi..tp aku upload skit je la...tk larat nk edit..hehe..








Please Visit My Official Website For Wedding Pictures at:



Monday, 14-Aug-2006 11:23 Email | Share | | Bookmark
~~Garden Wedding la sgt...!!

kad kawin..
manje la tuu...
pose manje lagi..
View all 13 photos...
hem...aritu aku g satu majlis perkahwinan yg digembar gemburkan garden wedding..aku ngan semangat nye, dtg bersame2 ngan parent dr teganu..tp bile je pegi kat tempat tu..ape yg aku jangkakan..meleset same skali..aku frust gile..igtkan bleh la amik gambar garden wedding yg real..tp pade aku, wedding ni bukan lah garden wedding sebetol nye..wedding biase je..so..layan je la gambar2 nih..tk lawa sgt sbb pakai kamera canon ixus je..flash tk cukup..kawasan plak gelap..huhu..






Sunday, 23-Jul-2006 11:07 Email | Share | | Bookmark
.::Bbq di tgh ari..~~>

persiapan bbq..
awek ni name die wahida..
bdak2 ni dtg tgk je..bakar ayam taknak..huhu
View all 18 photos...
huhu..ari kamis(20.7.2006), aku tlh menyibukkan diri menjoin satu aktiviti yg telah diadakan oleh geng2 aku..aktiviti bbq ini telah diadakan berdekatan dgn masjid terapung..kire best la jugak..smbil ber bbq, smbil layan jiwang..hahaha..pd yg jiwang a..aku hati kering..mane main jiwang2 nih..
so..layan ler gambar2 kat bawah nih..ade pape komen, sile la beri ek..


gambar ni aku test utk wat mcm fish eye+photoshop skit..mcm tk jadik je..huhu..
ni la plak gambar posing..ala2 model gitu..hehe..

group photo..

geng2 makan je tau..huhu...


Friday, 7-Jul-2006 16:36 Email | Share | | Bookmark
~~Ke kebun durian diana..

kamal, kak yah ngan baykah..tgh mencekoh durian..
makan time..
cekoh lagik..
View all 13 photos...
pada petang td..sekumpulan anak muda dari bando teganu..telah memulakan perjalanan dari bandar teganu, menuju ke kg kesom dalam misi mendapatkan seberapa banyak buah durian yg boleh..hehe..mcm berite la plok..hem..tgk la gambo2 nih ek...seperti biasa aa..gambo aku mesti tkde..kalo ade pun..2,3 keping je..huhu..

yg pegi : aku-diana(tuan kebun)-kamal-baykah-kak yah-





[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net